Vinterservice tager slæbet, når sneen skal fjernes i Vordingborg

I Danmark er vinteren en hård og lang periode for både virksomheder og privatpersoner. I vinterperioden falder sneen ofte mange gange og det er ikke blot til besvær, men også til farer for mange, hvis der ikke bliver ryddet og saltet korrekt og rettidigt. Snerydning er for mange en hård og kold fornøjelse, og det er de færreste, der har den store lyst til at stå og fryse, mens man skovler sneen væk. Ikke desto mindre er snerydning lovpligtigt i Danmark, hvis du er hus- eller grundejer. Det er altså ene og alene din pligt at sørge for, at veje og stier, der fører hen til din grund, er ryddet korrekt. Vinterservice har mange års erfaring med glatførebekæmpelse og vi rykker ud med kort varsel på alle tider af døgnet. Derved kan du vågne op til ryddede og sikre veje.

I Vinterservice har vi specialiseret os i vintervejr, hvor snerydning og saltning er vores kerneområder. Vi opererer med en moderne IT-platform, som på baggrund af lokale vejrdata, kan sende sneryddere afsted på arbejde, når der er behov for glatførebekæmpelse. Vi betjener både private og erhvervskunder i Vordingborg og der er ikke den opgave, vi ikke kan tage os af. Vores mangeårige erfaring og know-how betyder, at vi kan udføre et stykke kvalitetsarbejde, der lever op til kundens forventninger. Vores team af professionelle medarbejdere er alle certificerede, derved kan vi være med til at sætte en høj standard for branchen. Serviceniveauet er altid i top og hos Vinterservice er kunden altid i fokus.

Vi ved, at der ikke er to opgaver der er ens, derfor skræddersyr vi et tilbud til dig som passer præcist til dine ønsker og behov. Vores dygtige eksperter sidder klar ved telefonen hele døgnet rundt til at tage sig af dit opkald og hjælpe dig på bedste vis med spørgsmål og lignende. Du er altid velkommen til at ringe eller maile om stort og småt, og vi garanterer, at du ikke finder en ligeså god snerydning til samme fantastiske pris andre steder i Vordingborg. Vi ser frem til at høre fra dig!