Vinterservice i Vanløse

Mange mennesker undervurderer risikoen forbundet ved isglatte veje, men ikke desto mindre er det enormt vigtigt, at få fjernet sneen og saltet ligeså snart den første sne er faldet. Statistik viser, at størstedelen af glatføreulykker sker i de milde vintre. Oftest er man tilbøjelig til at tro, at der ikke er behov for snerydning pga. de få dage med meget snevejr, men glatte fortove kan også forekomme ved dis, tåge eller ved regnvejr. Det er din pligt som husejer at sørge for, at der er ryddet og saltet, så ulykker undgås. Du kender sikkert selv til, hvor træls det kan være at skulle bevæge sig ud i kulden for at rydde sne. Men snerydning og saltning skal klares uanset. Det er her Vinterservice kommer ind som din redning i Vanløse.

Vinterservice er eksperter indenfor glatførebekæmpelse og vores erfarne team af medarbejdere står klar til at hjælpe dig uanset opgavens størrelse og art. Vi har mange års erfaring både med erhvervskunder og private kunder, og alle vores professionelle medarbejdere er certificerede for at garantere en høj standard for vores arbejde. Vi sørger også for, at du kan gå vinterperioden i møde med pengepungen i behold, da vores priser er de bedste på markedet.

Hos Vinterservice er det vores vision at give vores kunder den bedste service. Vi bestræber os på at løse alle opgaver med største flid og vi rykker ud på alle døgnets timer – lige når det passer dig og efter dine ønsker. Vi står altid til tjeneste til at besvare dine spørgsmål eller give dig et uforpligtende tilbud på snerydning og saltning af din grund. Vi tilbyder døgnservice, så du altid kan få fat i en af vores dygtige medarbejdere og så vi altid kan rykke ud lige med det samme, hvis der er behov for det. Du er også velkommen til at sende os en mail og vi vender retur så hurtigt som muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!