Vi tilbyder alle former for vinterservice i Valby

Vinterservice rykker ud i Valby for at rydde sne på fortov, indkørsel, parkeringsplads eller anden grundareal, så du undgår at få frosne fingre og tær. Vi tilbyder nemlig den bedste snerydning og saltning og til markedets bedste priser. Hos Vinterservice arbejder vi meget professionelt og grundigt med enhver opgave. Vores mange års erfaring gør, at vores medarbejdere er eksperter indenfor deres felt. De er desuden alle certificerede, hvilket betyder, at vi sætter en høj standard for branchen.

Hos Vinterservice er kunden i centrum – ”service is king” er vores motto, som vi efterlever hver eneste dag. Vi ved, at der ikke er to opgaver, der er ens og derfor sørger vi for at skræddersy en løsning, der passer perfekt til dit behov. Vi benytter os kun af det nyeste udstyr og maskiner, hvilket sikrer en høj kvalitet i vores arbejde. Fundamentet for virksomheden er en moderne IT-platform, som på baggrund af lokale vejrdata, kan sende sneryddere afsted på arbejde, når der er behov for glatførebekæmpelse.

Du er altid velkomme til at kontakte os for en snak om en snerydning i Valby. Vi tager os med glæde af enhver snerydningsopgave, så du skal endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vores servicemindede medarbejdere sidder klar ved telefonerne alle døgnets 24 timer og er altid klar til at rykke ud med det samme, alt efter dine ønsker og behov. Du er også meget velkommen til at maile os og vi lover, at vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, så du kan se om du ønsker at benytte os til din snerydning. En ting kan vi dog garantere – du vil ikke fortryde at booke Vinterservice som din lokale snerydder. Vi ser frem til at høre fra dig!