Vi tilbyder 24-timers snerydning i Taastrup

Vinterservice tilbyder den bedste og billigste snerydning i Taastrup. Vi ved hvor irriterende det kan være at være nødsaget til at bevæge sig ud i sneen og kulden, for at få ryddet sneen væk fra fortov og indkørsel eller parkeringsplads, hvis du ejer butik eller lignende. Men ikke desto mindre er det i Danmark lovpligtigt at sørge for at rydde sne og salte, hvis du er hus- eller grundejer. Hvis du ikke får gjort det i tide, kan det forårsage alvorlige ulykker, det er nemlig ene og alene dit ansvar. Vinterservice tilbyder glatførebekæmpelse i Taastrup, hvad enten det er privat eller erhverv, så tager vi os af alle opgaver – ”the sky is the limit” som vi plejer at sige.

Vi er eksperter inden for snerydning og med vores mange års erfaring garanterer vi, at vi udfører en omhyggelig og kvalitetssikret service. Vores team af professionelle og dygtige medarbejdere sørger for altid at gå til opgaven med største omhu, da vi ved, hvor vigtig en opgave snerydning er for vores sikkerhed. Alle medarbejdere er certificerede, det er nemlig vores ambition at holde en høj standard i branchen. Vores vision er at samle på tilfredse kunder, da det er kernen af vores virksomhed. Kundeservice er derfor i fokus og kvaliteten er i top. Vi benytter os nemlig kun af branchens nyeste og mest avancerede udstyr.

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere eller få et uforpligtende tilbud. Hos Vinterservice ved vi, at ikke to kunder er ens og derfor skræddersyr vi en løsning, der lever op til lige præcis dine ønsker. Vores dygtige medarbejdere sidder klar døgnet rundt til at servicere dig på telefon eller mail og vi rykker ud alle døgnets timer, alt efter dit behov. Vi ser frem til at høre fra dig!