Snerydning og saltning i Slagelse

I takt med at vi bevæger os længere ind i den danske vinter, bliver vejene mere ubehagelige at køre på, ligesom fortovene ikke længere er sikre for hverken unge eller ældre. Til stor overraskelse for de fleste, sker størstedelen af glatføreulykker faktisk i de milde vintre. Oftest er man tilbøjelig til at tro, at der ikke er behov for snerydning i Danmark pga. de få dage med meget snevejr, men glatte fortove kan også forekomme ved dis, tåge eller ved regnvejr. Det er din pligt som husejer at sørge for, at der er ryddet og saltet, så ulykker undgås. I stedet for at tage chancen og håbe på, at ingen kommer til skade, er det altid bedre at være proaktiv og tage fat om problemet inden det bliver for stort.

Vinterservice er eksperter indenfor vinterglatføre. Ved hjælp af erfarne medarbejdere og det nyeste udstyr på markedet, kan vi klare alle slags snerydningsopgaver. Hvad enten der er tale om din private matrikel, din virksomhed, institution, parkeringsplads etc., så har vi den ekspertise, der skal til for at sikre et godt resultat. Vi har mange års erfaring når det gælder snerydning og saltning i Slagelse og vi kan derfor garantere, at du får et professionelt udført stykke arbejde til markedets bedste priser. Vores dygtige medarbejdere er alle certificerede, derved sikrer vi at holde en høj standard for branchen. Det er din garanti for kvalitet. Og netop pris og kvalitet er noget, der hører sammen hos Vinterservice – vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, da vi ved at det kan være på bekostning af andres sikkerhed.

Hvis du befinder dig i Slagelse og har brug for snerydning, så er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vores servicemindede medarbejdere sidder klar ved telefonen til at besvare dit opkald og hjælpe med spørgsmål, forespørgsler eller lignende. Vinterservice tilbyder døgnservice, så du kan altid ringe eller skrive til vores team, og vi garanterer, at vi kan rykke ud med det samme – alt efter dine behov og ønsker. Vi ser frem til at høre fra dig!