Skal du have hjælp til snerydning i Ringsted?

Har du brug for professionel snerydning i Ringsted? Så er Vinterservice det rette sted. Er du ligesom de fleste andre træt af at skulle ud og rydde fortov og indkørsel for sne hver vinter, når sneen falder? Vi rykker ud 24 timer i døgnet, så du ikke skal gå og være nervøs for, om der skulle ske et uheld på din grund. Med vores mange års erfaring har vi kapacitet til at klare selv de største opgaver, uanset om det gælder din private indkørsel eller parkeringspladsen foran din virksomhed.

Vinterservice er eksperter i glatførebekæmpelse og vores team af dygtige medarbejdere har mange års erfaring indenfor snerydning og saltning. Vores medarbejdere er alle certificerede, da vores ambition er, at holde standarden høj i branchen. Vi samler på glade kunder, derfor er serviceniveauet højt og kvaliteten af vores arbejde i top. Vores effektive team er perfektionister til fingerspidserne og udfører altid enhver opgave til største tilfredshed for kunden. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at være omhyggelig med snerydningen.

Der er ikke to kunder, der er ens og derfor skræddersyr vi også en løsning, der er 100% tilpasset efter dine ønsker. Vores priser afhænger derfor også af opgavens størrelse og art, men vi garanterer dog at vores priser altid er konkurrencedygtige. Du er velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud eller høre nærmere, vi sidder klar ved telefonerne døgnet rundt og er altid parate til at rykke ud med det samme. Det er jo altafgørende, at dine kunder, ansatte og medborgere kan færdes sikkert på din grund. Du er også velkommen til at sende os en mail, skulle du have spørgsmål eller andet og vi vender retur så hurtigt som muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!