Snerydning til privat eller erhverv i Næstved

Som grundejer med ejendom ud til offentlig sti eller vej har man pligt til både at salte og rydde sne på de arealer, der hovedsageligt bruges af gående. Vinterservice tilbyder dig en fast aftale, så du ikke længere skal bekymre dig om at skovle sne i tide og utide. Du slipper også for at ligge vågen om natten og tænke over, at du skal ud som det første om morgenen med sneskovlen for at sikre, at dine medborgere kan færdes sikkert. Vi rykker nemlig ud i alle døgnets 24 timer, så du kan vågne op til sneryddede og saltede stier og veje.

Vinterservice tilbyder glatførebekæmpelse til både private husejere, der ikke selv kan finde lysten eller tiden til at skovle sne, eller til virksomheder, der vil gøre det nemmere for medarbejdere at tilgå parkeringspladsen og andre udendørs arealer. Ligeledes tilbyder vi en serviceaftale til boligselskaber og foreninger, hvor vi sørger for, at parkeringspladser, indgangspartier og eventuelle fællesområder samt stier og fortove er ryddet for sne og saltet. Vi er eksperter på området og kan med vores mange års erfaring garanterer, at du ikke finder en bedre snerydning i Næstved. Alle vores dygtige og effektive medarbejdere er certificerede og uddannet, så vi kan sikre, at vi holder en høj standard i forhold til branchen generelt.

Ønsker du at høre mere, eller har du spørgsmål eller forespørgsler? Så ring endelig til os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Vores servicemindede medarbejdere sidder klar til at tage en snak med dig og skræddersy en løsning, som er 100% efter dine behov og ønsker. Vi ved nemlig, at alle opgaver er forskellige og vi gør en dyd ud af at servicere hver enkelt på bedst mulig vis. Du er også velkommen til at sende os en mail og vi vender retur så hurtigt som muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!