Lyngby’s bedste snerydning

Det er utrolig vigtigt, at man som husejer sørger for at få ryddet sneen væk og saltet, så man undgår ulykker. I Danmark er man som hus- eller grundejer forpligtet til at holde ens grund fri fra sne. Statistik viser imidlertid, at størstedelen af glatføreulykker sker i de milde vintre. Oftest er man tilbøjelig til at tro, at der ikke er behov for snerydning pga. de få dage med meget snevejr, men glatte fortove kan også forekomme ved dis, tåge eller ved regnvejr. Det behøver ikke at være en tidskrævende og dyr fornøjelse, da Vinterservice altid er klar til at hjælpe dig. I vinterhalvåret rykker vi ud hele døgnet rundt, så du ikke skal vente med din snerydning.

Hos Vinterservice er vi eksperter i glatførebekæmpelse. Vi tager os af alle opgaver, uanset størrelse og hvad enten det er privat eller erhverv – ”the sky is the limit”, som vi plejer at sige. Vores team af dygtige og kompetente medarbejdere står klar til at løse lige præcis din snerydning i Lyngby. Vores mange års erfaring gør, at vi kan kalde os førende indenfor vores område og vi garanterer tilmed, at vores priser er de bedste på markedet. Alle vores medarbejdere er certificerede, da det er vores ambition at holde en høj standard for branchen. Det er hvad vi kalder en tryghedsaftale mellem os og kunden.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud. Vores servicemindede medarbejdere sidder klar til at besvare dit opkald. Kundeservice er nemlig i højsædet hos os, og vi gør alt hvad vi kan for at give dig den bedste oplevelse og hjælpe dig på bedste vis. Du er også meget velkommen til at sende os en mail, og vi vender retur så hurtigt som muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!.