Vinterservice tilbyder professionel snerydning i Køge

Når vinteren for alvor er kommet, kan det virke uoverskueligt at skulle stå tidligere op for at rydde de sneklædte veje og fortove eller parkeringspladser. Mange føler heller ikke, at de kan finde tiden til det i deres travle hverdag, når de først kommer hjem fra arbejde og det er blevet mørkt igen. Vinterservice står derfor klar til at hjælpe dig, hvad enten det er virksomhed, privat ejendom eller boligselskab. Det er ene og alene dit ansvar som hus- eller grundejer at sørge for glatførebekæmpelse på de fortove og stier, som grænser op til din grund. Det kan være en dyr affære, hvis først uheldet er ude og en person kommer til skade. Derfor er det bedre at være på forkant og benytte sig af vores døgnservice.

Hos Vinterservice er vi eksperter i glatførebekæmpelse og vores mange års erfaring gør, at vi besidder en knowhow, der gør os til Køges bedste snerydder. Vores dygtige og kompetente medarbejdere stræber altid efter at udføre deres arbejde til størst mulig tilfredshed for kunden. Netop kunden er i centrum hos Vinterservice og alle vores professionelle medarbejdere er certificerede, netop for at leve op til en kvalitets kundeservice.

Hvis du ikke orker at klare snerydningen selv, så kontakt os allerede i dag og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig i Køge. Vi har dygtige medarbejdere siddende ved telefonen døgnet rundt, så vi sikrer, at du får den hjælp du har brug for, når du har brug for den. Der er ikke to kunder, der er ens, derfor sørger vi for at skræddersy en løsning, der matcher dine ønsker. ”Service is king” er det motto vi arbejder efter hver eneste dag. Så ring eller send os en mail og vi vender retur til dig så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!