Mangler du snerydning i København og omegn?

Når vinteren byder på sne, slud eller isslag er det vigtigt, at det er muligt at komme frem og at der er ryddet for sne og saltet.Vinterservice er din kvalitetssikrede ekspert i glatførebekæmpelse, der rykker ud så snart sneen falder. I vinterhalvåret betyder det, at vi står til rådighed 24 timer i døgnet.Vi råder over et team af professionelle og utroligt effektivesneryddere, der med deres store erfaring, ved hvordan man bedst udfører snerydning og efterfølgende saltning. De er alle certificerede, hvilket er din garanti for, at vi giver en omhyggelig og kompetent service.

Bor du i København K, Ø, N, S, V, SV eller NV og har brug for snerydning, så er Vinterservice det oplagte firma at vælge. Kundeservice er i fokus hos os og vi garanterer, at vores team udfører opgaven til fuld tilfredshed. Vi samler nemlig på glade kunder. Når arbejdet er udført, sender snerydderen fotodokumentation fra sin mobil som du modtager nemt og bekvemt. Derved kan du slappe af ved at vide, at arbejdet er udført til perfektion og at dine medborgere trygt kan færdes nær eller på din grund. Det er vores form for en tryghedsaftale.

Snerydning i Danmark er underlagt dansk lovgivning. Det betyder at man som hus- eller grundejer er forpligtet til at rydde sne og sikre sig imod glat føre. Gør man ikke det, kan man ifaldes et erstatningsansvar, hvis der sker en ulykke. Derfor er det enormt vigtigt, at du tager affære, så snart sneen falder. Hvad enten du har en butik, privat bolig, institution eller andet, så tager vi os af din snerydning.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar til at tage imod dit opkald, så ringe allerede i dag og hør nærmere – ”The sky is the limit”, som vores motto lyder. Vi ser frem til at høre fra dig!