Professionel snerydning i Hvidovre

Vinterservice er din sikre løsning, når sneen skal ryddes. Vi kan blandt andet hjælpe med snerydning med eller uden saltning og med vores døgnservice, rykker vi ud, lige når det passer dig. Hvis du ønsker det, så fjerner vi gerne sneen om natten, så du kan vågne op til sikre veje. I Danmark er det lovpligtigt at rydde sne og salte på sin ejendom og for mange mennesker er det et stort ansvar at skulle stå for det selv. Men det gør det imidlertid ikke mindre vigtigt og hvis der sker en ulykke på din ejendom, er det ene og alene dit ansvar. Derfor er Vinterservice altid klar til at hjælpe og med vores mange års erfaring, er vi eksperter indenfor glatførebekæmpelse.

Vinterservice er din billige og professionelle snerydningsservice, der hjælper dig med snerydning i Hvidovre. Vores servicemindede og dygtige medarbejdere er alle certificerede, det er din garanti for kvalitet. Derudover benytter vi os kun af det nyeste og mest avancerede udstyr. Fundamentet for virksomheden er en moderne IT-platform, som på baggrund af lokale vejrdata, kan sende sneryddere afsted på arbejde, når der er behov for glatførebekæmpelse. Kundeservice er kernen i vores virksomhed og vi stræber efter altid at løse din opgave til fuld tilfredshed. Der er ingen opgave, der er for stor for os – ”the sky is the limit”, som vi plejer at sige.

Vælger du at lade Vinterservice stå for din snerydning, så sørger vi for at skræddersy et tilbud, der passer perfekt til dit behov. Vores imødekommende medarbejdere sidder klar døgnet rundt til at besvare dit opkald, skulle du have spørgsmål eller andre forespørgsler. Du er også velkommen til at sende en mail og vi lover at vende retur så hurtigt som muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!