Vinterservice tilbyder snerydning i Holte

Snerydning er for mange mennesker forbundet med besvær og noget man prøver at udskyde så længe som muligt. I Danmark er det imidlertid lovpligtigt at rydde sne og salte, hvis man er hus- eller grundejer. Det er utrolig vigtigt at gøre det med det samme sneen falder, så man sikrer sig imod ulykker på ens grund. Snerydning behøver ikke være besværligt, for Vinterservice rykker ud døgnet rundt og hjælper dig med glatførebekæmpelse på din grund. Vi arbejder døgnet rundt med at fjerne sne hurtigt og effektivt, så vejret ikke bliver en forhindring for dig

Hos Vinterservice hjælper vi både private og erhverv i Holte og der er ikke nogen opgave, som er for stor til os, hvad enten der er tale om fortove, indkørsler, parkeringspladser etc. Det er yderst vigtigt, at vejen er snefri og sikker at færdes på, så kunder, medarbejdere og andre ikke kommer til skade på din grund. Vores team af professionelle medarbejdere har mange års erfaring med glatførebekæmpelse og er alle certificerede, da vores ambition er at sætte en høj standard for branchen. Derudover arbejder vi kun med det nyeste og mest avancerede udstyr, så vi kan garantere, at opgaven bliver udført til perfektion.

Kunderne er kernen i vores virksomhed og vi stræber efter altid at give den bedst mulige service. Derfor sidder vores søde medarbejdere også klar ved telefonen til at modtage dit opkald og hjælpe dig på bedste vis. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og skræddersyr en løsning, der passer 100% til dit behov. Du er også velkommen til at sende os en mail, og vi garanterer, at vi vender retur så hurtigt som muligt. Vores priser afspejler vores høje kvalitet og serviceniveau, men det betyder ikke, at de er skyhøje men derimod yderst konkurrencedygtige. Så hvis du ønsker den bedste snerydning, så er Vinterservice stedet for dig. Vi ser frem til at høre fra dig!