Branchens billigste snerydning i Herlev

Hvem har lyst til at stå tidligt op i weekenden, for at skulle ud i kulden og rydde sneen væk fra fortovet eller indkørslen? For mange mennesker er snerydning forbundet med irritation og besvær, men som de fleste ved, er det i Danmark lovpligtigt at udføre snerydning og saltning af ens grund og ejendom. Det er et stort ansvar for mange, at skulle løfte, da snerydning kræver omhyggelighed, sådan at der ikke sker nogen former for ulykker. Det er ene og alene dit ansvar at få klaret glatførebekæmpelsen på din ejendom, hvad enten det er privat eller erhverv.

Du behøver heldigvis ikke at bekymre dig meget længere, Vinterservice er nemlig eksperter indenfor glatførebekæmpelse og vi rykker ud i Herlev i alle døgnets timer. Du kan derfor vågne op til en sneryddet og saltet ejendom, så du ikke behøver bruge tid og kræfter på det selv. Vi udfører alle former for snerydning og med branchens nyeste og mest avancerede udstyr, er der ikke nogen opgave, der er for stor for os. Vores team af professionelle medarbejdere er alle certificerede, så vi sikrer at holde en høj standard – det er vores kvalitetsstempel.

Kundeservice er kernen i vores firma og vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at modtage dit opkald og hjælpe dig på bedste vis med dine ønsker og behov. Fleksibilitet og pålidelighed er to af vores nøgleord, vi ved at to kunder ikke er ens og vi skræddersyr derfor altid en løsning, der passer til lige præcis dine behov. Vi garanterer også, at vores priser er de bedste på markedet – det er hvad vi kalder ”value for money”.

Du kan altid kontakte os på telefon eller mail med spørgsmål eller forespørgsler og giver dig gerne et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!