Skal du have hjælp til din snerydning i Herfølge?

Det er langt fra alle, der er klar over, at snerydning i Danmark faktisk er underlagt dansk lovgivning. Det betyder, at man som hus- eller grundejer er forpligtet til at rydde sne og sikre sig imod glat føre. Alle veje og stier, der fører op til din matrikel, har du pligt til at holde ryddet for sne, sådan at alle kan færdes så sikkert som muligt. Gør man ikke det, kan man ifaldes et erstatningsansvar, hvis der skulle ske en ulykke. Det er et stort ansvar at have på sig og mange mennesker kan hverken overskue at skulle bruge energi eller tid på det. Derfor har Vinterservice specialiseret sig i glatførebekæmpelse, så du trygt kan overlade ansvaret til os og bruge dit krudt på andre ting i stedet.

Vinterservice er din lokale snerydder i Herfølge og vi rykker ud hele døgnets 24 timer, alt efter behov. Du kan derfor trygt sove om natten med vished om, at du vågner op til sneryddede og saltede veje. Vi tilbyder glatførerbekæmpelse for både privat og erhverv rundt om i Herfølge og med vores mange års erfaring er der ingen opgave, der er for stor for os. Vinterservice består af et team af meget kompetente og effektive medarbejdere, der alle er certificerede, da vi ønsker at sætte en høj standard for branchen.

Kunden er altid i fokus hos os, da vi ønsker at yde den bedste service hver eneste gang til størst tilfredshed for kunden. Derfor er alle vores medarbejdere servicemindede til fingerspidserne og klar til at give dig den bedste snerydning til markedets bedste priser. Men det betyder ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten. Hos os er pris og kvalitet nemlig noget, der hænger sammen.

Kontakt os endelig, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende. Vi sidder klar 24 timer i døgnet til at besvare dine opkald og hjælpe dig med at opfylde dine ønsker. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, så du kan vende tilbage efter at have vurderet, om du ønsker at tage imod det eller ej. Du er også meget velkommen til at maile os og vi vender retur så hurtigt som muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!