Varetaget din snerydning i Hellerup

Snerydning i Danmark er underlagt dansk lovgivning. Det betyder, at man som hus- eller grundejer er forpligtet til at rydde sne og sikre sig imod glatføre. Vælger man at lade sneen ligge, så har man et erstatningsansvar, hvis uheldet skulle være ud og der sker en ulykke. Snerydning er altså noget, man bliver nødt til at få ordnet – MEN, det gode er, at det ikke behøver være en hverken dyr eller besværlig sag.

Vinterservice er dit snerydningsfirma, der rykker ud i Hellerup når sneen falder. Vi er klar til at komme ud døgnet rundt, lige når det passer dig. Med vores mange års erfaring har vi opbygget et professionelt team af fagligt dygtige og effektive medarbejdere, der alle er certificerede. Vi ønsker nemlig at sætte en høj standard for markedet, da snerydning som sagt ikke er noget, man skal sløse med. Vi bestræber os på altid at yde den bedste service til vores kunder, så uanset om du er privat- eller erhvervskunde, så skræddersyr vi et tilbud og løsning, der passer dit behov.

Vi garanterer en hurtig udrykning, så du ikke skal gå nervøs rundt og være bange for, at folk skal falde på din grund, fordi der ikke er ryddet sne og saltet. Det gælder uanset om det er fællesvejen eller virksomhedens parkeringspladser, der skal have en tur. Vi tager alle opgaver lige seriøse og sørger for, at den bliver udført til fuld tilfredshed for kunden.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål eller andre forespørgsler. Vi sidder klar til at svare på dine opkald og opfylde dine ønsker. Du er også velkommen til at sende os en email, og vi vender retur så hurtigt som muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!