Vi rykker ud, når sneen skal ryddes i Glostrup

Hvis du bor eller arbejder i Glostrup og du har brug for hjælp med snerydning og saltning, så er Vinterservice stedet for dig. Vinterservice er et professionelt snerydningsfirma, som arbejder seriøst og målrettet for vores kunder hele vinterperioden. Vi rykker ud døgnet rundt og varetager din snerydning foran din butik, din virksomhed, institution, parkeringsplads eller private hjem. Vi arbejder ofte om natten, så du trygt kan sove med vished om, at du vågner op til tilgængelige og sikre veje. I Danmark er det nemlig lovpligtigt at sørge for, at ens ejendom altid er ryddet for sne og saltet, så alle kan færdes uden risiko for at falde og komme slemt til skade. Det kan være et stort ansvar for mange, at skulle varetage opgaven selv, derfor er Vinterservice den perfekte løsning til dig.

Vinterservice er eksperter, når det kommer til glatførebekæmpelse. Vi har mange års erfaring i branchen og benytter kun det nyeste og mest avancerede udstyr, så vi sikrer, at arbejdet udføres til perfektion. Vores team af professionelle medarbejdere er alle certificerede, da vores ambition er at holde standarden høj i branchen. For os er kvalitet nemlig i højsædet, og det samme er kundeservicen. Vi ved, at der ikke er to opgaver, der er ens og derfor behandler vi også hver opgave forskelligt, til fuld tilfredshed for kunden.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller mere information om vores snerydning i Glostrup. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at lytte på dine ønsker og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud. Ring til os i dag, eller send os en mail og vi vender retur så hurtigt som muligt. Vi garanterer, at vores priser er de bedste på markedet. Vi ser frem til at høre fra dig!