Vinterservice er din professionelle snerydder i Gladsaxe

Har du svært ved at finde tid til at få ryddet din grund for sne? Og måske er det ikke ligefrem fordi du har den største lyst til det? Så har Vinterservice lige præcis løsningen til dig. Vi tilbyder snerydning og glatførebekæmpelse i Gladsaxe-området for virksomheder, offentlige vejmyndigheder, ejendoms- og boligselskaber samt private. Vi tilbyder døgnberedskab i hele vinterperioden, så du kan få fjernet din sne lige når der passer dig bedst. Derved opfylder du din pligt som husejer og sikrer samtidig at dine medborgere kan færdes trygt og sikkert på din grund.

Vinterservice er eksperter i glatførebekæmpelse og med vores mange års erfaring garanterer vi, at du ikke finder en bedre snerydning end den vi kan tilbyde. Vores dygtige medarbejdere sætter en stor ære i at udføre deres arbejde til fulde, så vi ender med glade og tilfredse kunder. De ved vigtigheden af ikke at springe over, hvor gærdet er lavest, men til gengæld sørge for med stor omhu og grundighed at gøre dine arealer sikre. Alle vores medarbejdere er certificerede, derved kan vi sikre en høj standard i branchen. Vi benytter kun det nyeste udstyr og teknologi og vores IT-platform registrerer lokale vejrdata, så vi kan sende sneryddere afsted på arbejde, når der er behov for glatførebekæmpelse.

Så er du på udkig efter en til at udføre din snerydning og saltning, behøver du ikke lede længere. Giv os et kald allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Vores servicemindede medarbejdere sidder klar ved telefonen i alle døgnets 24 timer, så du kan få hjælp, lige når du har behovet for det. Har du spørgsmål, forespørgsler eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, så er det bare med at kontakte os på telefon eller mail. Vi ser frem til at høre fra dig.!