Når sneen falderi Gentofte, står Vinterservice til din tjeneste

Du ved, det er på tide at tænke over snerydningen, når den første vintersne begynder at dale og frosten sætter ind. Mange mennesker orker ikke at skulle pakke sig ind og slide udendørs i frostgraderne for at få sneen fjernet – for måske at repetere det hele igen dagen efter. Vinteren kan være hård alene af den grund. Men det behøver slet ikke være krævende for dig. Vinterservice er din snerydder, der rykker ud når sneen falder i Gentofte. Og det behøver samtidig ikke ruinere din pengepung, da vores priser er meget konkurrencedygtige. Vi skræddersyr pris og udførelse alt efter dine ønsker og behov, så du er garanteret at få det præcis efter dine ønsker.

Vi er et firma med mange års erfaring, hvilket betyder, at vi har samlet et stærkt team af professionelle og leveringsdygtige sneryddere, der ikke springer over hvor gærdet er lavest, men som går op at levere et kvalitetsarbejde hver eneste gang. Alle vores medarbejdere er certificerede, Vinterservice er derfor en af de bedste udbydere du kan finde på markedet. Vores kunder er vores levebrød, derfor går vi meget op i at levere den bedste service – hver gang! Det er vigtigt for os, at du føler du får noget for dine penge og ikke mindst at det er sikkert at færdes på din grund, efter vi har ryddet sneen og saltet – det er hvad vi kalder en tryghedsaftale.

Du er altid velkommen til at kontakte os, skulle du have spørgsmål vedrørende glatførebekæmpelse på din ejendom. Vi sidder klar til at hjælpe, hvad enten du vælger at ringe eller sende os en mail, som vi besvarer så hurtigt som muligt. Hvis du vil have varetaget din snerydning i Gentofte, så er Vinterservice det rette valg. Vi ser frem til at høre fra dig!