Vinterservice klarer snerydningen på Frederiksberg

Er du fra Frederiksberg og har problemer med at få fjernet al den sne, der pludselig er faldet? Vinterservice har lige præcis løsningen på dit problem. Vi rykker ud døgnet rundt i vinterhalvåret og rydder sneen foran dit hus, din forretning, din restaurant etc. Vi kan klare alle slags snerydningsopgaver og salter samtidig, så alle kan færdes forsvarligt uden at komme til skade.

Vores stærke team tager sig professionelt og effektivt af din snerydning og saltning. Vi arbejder kun med sneryddere, der er certificerede, da vores ambition er at sætte de højeste standarder på markedet. Kundeservice er den vigtigste grundsten i vores forretning, og vi bestræber os på at udføre enhver opgave til 100% tilfredshed for kunden. Derfor giver vi dig også et individuelt tilbud på snerydning alt efter størrelsen af opgaven. Vi garanterer, at vores priser er konkurrencedygtige – det er hvad vi kalder ’value for money’.

Fundamentet for Vinterservice er en moderne IT-platform, som på baggrund af lokale vejrdata, kan sende sneryddere afsted på arbejde, når der er behov for glatførebekæmpelse. Hvad enten det er frostvejr, snevejr eller storm, så kører vi ud – intet kan holde os tilbage, da vores kunders sikkerhed er topprioritet hos os. Vi ved godt alle, hvor farligt det kan være, hvis der ikke bliver ryddet og saltet og i Danmark har vi således en rydningspligt, der er defineret i praksis til at være gældende i tidsrummet fra kl. 07:00 til 22:00 i hverdage, og fra kl. 08:00 til 22:00 i weekender og helligdage.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller forespørgsler. Vi sidder klar til at lytte på dine ønsker og behov, og vi fortæller meget gerne mere om vores unikke service. Ring eller send os en mail, så vender vi retur så hurtigt som muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!