Vinterservice rydder selv den værste sne i Brønshøj

Kender du det, når vinteren kommer og du ved, at det er tid til at finde sneskovlen frem? Og du altid udskyder snerydningen så lang tid som muligt, fordi du ikke orker at skulle udenfor i det kolde vejr? Så se med her, Vinterservice rykker nemlig ud i hele Brønshøj, når sneen daler og sørger for snerydning og saltning af din grund, hvad enten det er privat eller erhverv. Vi rykker ud døgnet rundt, så du trygt kan ligge dig til at sove med visheden om, at din indkørsel og dit fortov er ryddet, når du står op, sådan at dine medborgere kan færdes med sikkerhed. I Danmark er det nemlig lovpligtigt at sørge for glatførebekæmpelse af ens arealer.

Vinterservice er eksperter når det kommer til glatførebekæmpelse og med vores mange år i branchen, ved vi om nogen vigtigheden af en omhyggelig snerydning. Vi har med andre ord know how og kapacitet, der kommer alle vores kunder til gode og som gør os i stand til at tilbyde alle vores kunder en bedre service og pris end vores konkurrenter. Og netop serviceniveauet er i top hos Vinterservice, da vi stræber efter at udføre vores arbejde til størst tilfredshed for vores kunder. Vores professionelle medarbejdere er alle certificerede, hvilket betyder, at du er garanteret en effektiv og virksom snerydning og saltning.

I Vinterservice har vi specialiseret os i vintervejr, hvor snerydning og saltning er vores kerneområder. Vi opererer efter en moderne IT-platform, som på baggrund af lokale vejrdata, kan sende sneryddere afsted på arbejde, når der er behov for glatførebekæmpelse. Så kontakt os endelig i dag, hvis du ønsker at høre nærmere omkring en skræddersyet løsning til dine behov. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud på snerydning af din grund i Brønshøj og du er velkommen til at ringe eller maile os døgnet rundt. Vi ser frem til at høre fra dig!