Står du og mangler snerydning i Brøndby?

Hos Vinterservice har vi specialiseret os i vintervejr, hvor snerydning og saltning er vores kerneområder. Vi rykker ud, når sneen falder og du ved, det er ved at være på tide at få ryddet indkørslen, fortovet, parkeringspladsen eller hvad det ellers måtte være for sne. Vores team af professionelle medarbejdere arbejder ofte om natten, så du ikke skal ligge søvnløs og bekymre dig omkring at få sneen fjernet som det første om morgenen. I stedet kan du vågne op til en sneryddet og saltet grund og du har derved udført din pligt som borger i Danmark. Dermed er du også med til at sikre, at andre kan færdes på din grund uden risiko for at falde.

Vinterservice har mange års erfaring i glatførebekæmpelse, hvorfor vi kalder os selv eksperter. Fundamentet for virksomheden er en moderne IT-platform, som på baggrund af lokale vejrdata, kan sende sneryddere afsted på arbejde, når der er behov for snerydning. Vores dygtige og effektive medarbejdere er alle certificerede, så vi derved kan garantere at holde en høj standard – det er din kvalitetssikring. Vores vision er at yde den bedste kundeservice hver eneste gang, så vi sikrer, at vores kunder er glade og tilfredse. Vi behandler alle kunder og opgaver lige professionelt, da vi anser glatførebekæmpelse som et yderst seriøst stykke håndværk.

Hvis du gerne vil have varetaget din snerydning og saltning i Brøndby af servicemindede medarbejdere, så er Vinterservice stedet for dig. Vi sidder klar døgnet rundt til at besvare dit opkald og du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Skulle du have spørgsmål eller forespørgsler, så tøv endelig ikke med at ringe eller maile allerede i dag. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt og stræber altid efter at opfylde dine ønsker på bedst mulig vis. Vi ser frem til at høre fra dig!