Når sneen falder rykker vi ud i Birkerød

Der er intet smukkere end når sneen daler og lægger sig som et smukt, hvidt tæppe over byen. Men for alle hus- og grundejere betyder det også, at der skal ryddes sne. Snerydning i Danmark er underlagt dansk lovgivning, hvilket betyder, at man som hus- eller grundejer er forpligtet til at rydde sne og sikre sig imod glat føre. Gør man ikke det, kan man ifaldes et erstatningsansvar, hvis der sker en ulykke. Det er altså yderst vigtigt at sørge for glatførebekæmpelse og hos Vinterservice har vi specialiseret os i snerydning og saltning.

Vores mange års erfaring gør, at vi kan kalde os eksperter indenfor glatførebekæmpelse og der er ikke en opgave, der er for stor eller besværlig for os. Vi hjælper både private og erhvervskunder, og rykker ud i alle døgnets timer, så vi kan være sikre på, at du får ryddet din sne lige efter dit behov. Vinterservice består af et team af yderst professionelle medarbejdere, der alle er certificerede, så vi kan sikre at holde en høj standard for branchen. Vi har altid en løsningsorienteret tilgang til vores arbejde, hvor vi sørger for at imødekomme alle vores kunders ønsker og behov. Vores kunders tilfredshed kommer i første række og vi springer aldrig over hvor gærdet er lavest, når det gælder snerydning. Vi ved nemlig, at det kan betyde ulykker, hvis vi ikke udfører et præcist stykke arbejde. Derfor benytter vi os også kun af det nyeste og mest avancerede udstyr på markedet.

For at sikre fuld tilfredshed hos vores kunder tilbyder vi døgnservice på vores telefon og på mail, så du altid kan få fat i en medarbejder, hvad enten du har spørgsmål, forespørgsler eller andre grunde til at tale med en af vores servicemindede medarbejdere. Vinterservice ved, at tilgængelighed er vigtigt for, at vi kan leve op til vores høje standard for kundeservice. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig!